Utilizator

Termeni utilizare

Aceste conditii de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre tocmesc.ro si utilizatorii care acceseaza site-ul nostru. Serviciile site-ului nostru sunt oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii de utilizare din aceasta pagina. Folosirea site-ului nostru presupune acceptarea in totalitate a termenilor de utilizare. Utilizatorul va avea acces permanent la pagina termeni de utilizare pentru a putea consulta acesti termeni in orice moment. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile impuse, va rugam sa parasiti site-ul nostru.

 

Descrierea serviciilor noastre: www.tocmesc.ro este un site de anunturi online, unde poti publica anunturi gratuite in diverse domenii si poti cauta prin anunturile publicate deja de catre alti utilizatori ai site-ului. Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa tocmesc.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu termenii de utilizare afisati pe site-ul nostru, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile respective.

 

Drepturile de autor: Informatiile publicate pe www.tocmesc.ro apartin site-ului nostru. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal, care administreaza site-ul nostru. Nerespectarea acestor conditii

se pedepseste conform legii in vigoare.

Norme de utilizare: Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postezi materiale, afirmi, sustii si garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site-ul nostru, ne acorzi o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre noi toate drepturile de autor asupra materialului postat. Atentie! Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

 

Limitarea raspunderii: In niciun caz site-ul nostru si/sau administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: 1.) erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului; 2.) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul si serviciile noastre; 3.) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; 4.) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la tocmesc.ro si nu doresti sa il confirmi, te rugam sa il ignori.

 

Clauza competenta judecatoreasca: Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

 

 

Incheierea acordului: Site-ul nostru si administratorii sai, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, www.tocmesc.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

 

 
2015 All rights reserved Tocmesc.ro.
Contact Termeni utilizare Confidentialitate